В Луцьку депутати заслухали інформацію про залучення коштів пайової участі

В Луцьку депутати заслухали інформацію про залучення коштів пайової участі

21.04.17 13:32 0 611
На своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у її роботі взяли Павло Данильчук, Сергій Була, Тарас Шляхтич, Богдан Богонос, Борис Смаль, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко, Андрій Покровський та Андрій Козюра.

Обранці громади заслухали інформацію начальника управління капітального будівництва Леоніда Карабана щодо сплати пайової участі на розвиток інфраструктури міста. Він зазначив, що у 2016 році надійшло 158 звернень від фізичних та юридичних осіб. Спеціалісти управління готують усі необхідні документи та надають заявникам для сплати пайової участі.

Так, у 2016 році було укладено 112 договорів. До міського бюджету надійшло п'ять мільйонів 800 тисяч гривень. З цієї суми більше чотирьох мільйонів гривень — від будівництва багатоквартирних житлових будинків.

У першому кварталі 2017 року укладено 41 договір та до міського бюджету надійшло більше двох мільйонів гривень.

Запитання до доповідача надійшли від Павла Данильчука, Сергія Були, Бориса Смаля, Тараса Шляхтича та Миколи Дендіберіна.

Зрештою, обранці громади взяли інформацію Леоніда Карабана про сплату пайової участі до відома.

Також члени комісії заслухали інформацію Олександра Ковальського про роботу комунального підприємства “Луцькреклама”. Він наголосив, що очолюване ним підприємство виконує функції з контролю за розміщенням зовнішньої реклами, вивісок, сплати коштів за користування засобами зовнішньої реклами тощо.

Олександр Ковальський зазначив, що у 2016 році підприємство заробило близько п'яти мільйонів гривень. 80 % від цієї суми перераховано до міського бюджету.

Директор комунального підприємства зазначив, що вони постійно здійснюють контроль за зовнішнім виглядом, технічним станом засобів зовнішньої реклами.

У 2016 році було демонтовано 343 засоби зовнішньої реклами.

Також він звернув увагу, що функціонує веб-сайт, де кожен охочий може побачити, на якій вулиці і де саме встановлені ЗЗР, наявність дозвільних документів тощо.

Після відповідей на запитання, які до Олександра Ковальського виникли у Павла Данильчука, Тараса Шляхтича, Андрія Покровського, Олександра Кравченка, Сергія Були і Миколи Дендіберіна, депутати вирішили взяти інформацію до відома.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: майже 10 млн ...

КОМЕНТАРІ