Керівники прокуратури Вінницької області здійснили виїзні прийоми громадян

Керівники прокуратури Вінницької області здійснили виїзні прийоми громадян

21.04.17 08:09 0 563
Перший заступник прокурора області Руслан Нікітчин провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в смт. Теплик, яке відноситься до територіальної юрисдикції Бершадської місцевої прокуратури.

Звернення сім’ї АТОвця, щодо виділення земельної ділянки, як учаснику АТО, вирішено на місці з сільським головою – заяву прийнято сільською радою.

На прийом прийшли жителі району з питань судової «тяганини» при розгляді резонансного кримінального провадження щодо самовільного використання земельних ділянок; стану досудового розслідування по ряду інших кримінальних проваджень, які перебувають у провадженні, як слідчих СУ ГУНП у Вінницькій області, так і місцевого відділку поліції, як то – підроблення договорів оренди земельних ділянок, самозахват земельних ділянок, підроблення та використання печаток органу місцевого самоврядування, тощо.

Одну заявницю цікавить подальша перспектива кримінального провадження, в якому вона є потерпілою по факту незаконного, на її думку, звільнення з роботи, так як справа перебуває в провадженні слідчих місцевого відділку поліції з 2015 року.

За результатами виїзного прийому стан досудового розслідування по кримінальних провадженнях взято на контроль прокуратури області.

Небайдужі жителі району цікавились питанням повернення у власність держави самовільно зайнятої земельної ділянки історико-культурного призначення на території Комарівської сільської ради, використання земель Веселівської сільської ради тощо.

Заступником прокурора області Сергієм Сухоребрим проведено прийом громадян в м. Бар, яке належить до територіальної юрисдикції Жмеринської місцевої прокуратури.

На прийом прийшли громадяни з наболілим питанням щодо стану досудового розслідування по кримінальному провадженню за фактом шахрайських дій; організації роботи місцевої прокуратури; використання суміжних земельних ділянок, тощо.

Письмові звернення прийняті до розгляду прокуратурою області.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до керівників прокуратури області, в межах особистого прийому громадян, будуть вивчені з метою їхнього позитивного вирішення.

Організація роботи зі зверненнями громадян є одним з пріоритетних напрямів діяльності органів прокуратури. В її основі лежать вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулося жеребкування ...
Наступна новина: Житомирщина: освітяни ...

КОМЕНТАРІ