Чернігівський міський голова зустрівся з представниками компанії NAFFCO для налагодження економічної співпраці

Чернігівський міський голова зустрівся з представниками компанії NAFFCO для налагодження економічної співпраці

21.04.17 08:38 0 544
В міській раді відбулася зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з представниками компанії «NAFFCO» - генеральним представником компанії NAFFCO Абетом Алуаном та менеджером заводу по виготовленню пожежних помп Юсуфом Абу Хадхоуд. У зустрічі також взяли участь секретар міської ради Віктор Бистров, заступник міського голови Сергій Фесенко та громадський діяч Микола Романов.

Головна мета візиту представників "NAFFCO" - знайомство з можливостями міста, адже це підприємство має серйозні наміри щодо вкладення інвестицій в Україну, і, зокрема, в Чернігів.

Гості повідомили, що вони зараз вивчають можливість будівництва заводу з виготовлення протипожежного устаткування на території міста Чернігова.

Юсуф Абу Хадхоуд розповів, що територія Чернігівської області підходить для будівництва підприємства, і саме Чернігів є у пріоритеті. Він також додав, що на даний час об'єм інвестицій не відомий, але для старту планується інвестувати приблизно від 1,5 млн до 3 млн доларів США.

Під час розмови міський голова сказав, що поява нового підприємства дуже важлива для міста, адже це нові робочі місця та податки до міського бюджету.

Владислав Атрошенко запевнив, що він особисто та міська влада готова допомагати на кожному кроці будівництва нового підприємства в Чернігові. Для прискорення будівництва заводу він запропонував інвестору розглянути один із варіантів розташування заводу на території "Хімволокно". Це дасть змогу зменшити витрати часу на проектні роботи та підключення всієї інфраструктури.

Довідково:

Компанія NAFFCO була заснована в Дубаї, ОАЕ та є провідним у світі виробником і постачальником рішень з безпеки життя. "Naffco" вже збудувало подібні підприємства в інших країнах світу.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура вимагає ...
Наступна новина: В Луцьку на комісії ...

КОМЕНТАРІ