Житомирщина: освітяни області отримали нагороди та відзнаки.

Житомирщина: освітяни області отримали нагороди та відзнаки.

21.04.17 08:10 0 536
Учасники Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2017» та XX обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2017» 20 квітня, отримали нагороди та відзнаки.

Нагородження переможців відбулось у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за участю голови Житомирської облради Володимира Ширми та т.в.о. начальника управління освіти і науки ОДА Ольги Липовецької.

Цьогоріч на Міжнародній виставці, яка відбулась у Києві 16-18 березня, Житомирську область представили 37 навчальних закладів та освітніх установ.

У конкурсах з тематичних номінацій золоту медаль отримали КЗ «Житомирський ОІППО» ЖОР, науково-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради, Тетерівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Тетерівської сільської ради Житомирського району, ліцей № 25 м. Житомира, Житомирський центр розвитку дитини № 53 «АБВГДЕЙКА»; срібну медаль – Денишівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені В. Г. Бондарчука Тетерівської сільської ради Житомирського району; бронзову медаль – Народицький дошкільний навчальний заклад «Сонечко» Народицького району.

Також педагоги Житомирщини взяли активну участь у ХХ обласній педагогічній виставці «Сучасна освіта Житомирщини – 2017». На виставку подано 805 матеріалів педагогічних працівників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів, працівників методкабінетів, центрів, ОТГ. Кращі з них відзначені дипломами.

Голова Житомирської облради Володимир Ширма та т.в.о. начальника управління освіти і науки ОДА Ольга Липовецька привітали учасників та переможців, вручили Почесні грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України, золоті, срібні та бронзові медалі Всеукраїнської виставки «Сучасні заклади освіти-2017» та XX обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2017».

Під час заходу у холі Інституту функціонувала виставка дитячих робіт навчальних закладів Тетерівської, Народицької та Вишевицької об'єднаних громад.

Довідково: Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю науково-практичної та ділової програми з найбільш важливих і актуальних питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники прокуратури ...
Наступна новина: Степан Барна: Перемога ...

КОМЕНТАРІ