Які бувають пасти для шугаринга (епіляції)?

Які бувають пасти для шугаринга (епіляції)?

22.04.17 18:26 0 1764

В даний час на ринку представлено безліч виробників цукрових паст для депіляції, тому і пропонований асортимент вражає різноманітністю. На полицях і вітринах красуються різнокольорові баночки різного розміру, форми і кольору - людині не знайомій з темою шугаринга відразу складно зорієнтуватися в цьому калейдоскопі і купити пасту для шугаринга саме під свої завдання.

Давайте спробуємо розібратися, як можна класифікувати сучасні пасти для шугаринга і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину http://www.diva-sugaring.com.ua/pasta-dlya-shugaringa.

Це завдання не таке складне, як здається на перший погляд. По суті, основними важливими для покупця критеріями класифікації є консистенція пасти для шугаринга і її склад.

За консистенцією виділяють 3 основних типи цукрових паст:

  • М'якої консистенції;
  • Середньої консистенції;
  • Щільної консистенції.

Для більш комфортної роботи професіоналів, виробники випускають і проміжні типи сумішей, щоб кожен майстер міг вибрати цукрову пасту тієї щільності, яка максимально зручна для роботи на різних ділянках тіла клієнта.

Тепер розглянемо класифікацію цукрових паст для депіляції по їх складу. Тут зовсім все просто. По складу пасти для шугаринга бувають двох типів:

  • На основі глюкози і фруктози;
  • На основі цукру.

Пасти для шугаринга першого типу зазвичай не містять інших компонентів, крім глюкози, фруктози і води. Такі пасти часто називають «натуральними», але це не зовсім коректне визначення. Оскільки пасти для депіляції вироблені на основі цукру (за умови відсутності в їх складі штучно синтезованих компонентів) теж в деякому роді можуть вважатися «натуральними». Основні складові звичайного цукру - це та ж глюкоза і фруктоза.

Але вся справа в тому, що в цукрі глюкоза і фруктоза знаходяться в строго певних концентраціях. Саме така їх концентрація і надає цукру його фізичні властивості. І до основних властивостей розплавленого цукру не відноситься здатність обволікати волоски і щільно утримувати їх в собі, забезпечуючи тим самим можливість депіляції.

Тому для виробництва пасти для депіляції на основі цукру неможливо обійтися без допоміжних компонентів. Якими будуть ці допоміжні компоненти (натуральними або синтетичними) - вирішує виробник і практично завжди використовується те, що має більш низьку вартість. Одні допоміжні компоненти використовуються для додання цукровій пасті необхідних властивостей саме для можливості депіляції, інші компоненти - для додання цукровій пасті кольору і аромату, які запам'ятовуються.

Покупець сам вибирає той продукт, який йому більше підходить за властивостями і зовнішніми ознаками. Але фахівці рекомендують вибирати пасти для депіляції без штучних добавок, щоб уникнути алергічних реакцій і зробити епіляцію цілком безпечною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ