Луцьк: секретар міської ради Ігор Поліщук звернувся до правоохоронних органів щодо перевірки фактів ведення на території міста нелегального грального бізнесу

Луцьк: секретар міської ради Ігор Поліщук звернувся до правоохоронних органів щодо перевірки фактів ведення на території міста нелегального грального бізнесу

23.04.17 10:29 0 654
Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук надіслав лист Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, Голові Служби безпеки України Василю Грицаку, в.о. Голови Державної фіскальної служби України Мирославу Продану, начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Петру Шпизі, начальнику управління Служби безпеки України у Волинській області Юрію Фелонюку, начальнику Головного управління ДФС у Волинській області Світлані Савчук з проханням провести перевірку діяльності на території міста об'єктів миттєвої лотереї, інтернет-закладів, де можливі факти ведення грального бізнесу, який заборонений в Україні. Він наголошує, що у місті Луцьку налічується 40 об'єктів миттєвої лотереї, інтернет-клубів, закладів спорт-лото та Української національної лотереї, діяльність яких, за неофіційними даними, пов'язана з гральним бізнесом. І кількість таких закладів постійно зростає.

Крім того, вищезазначені заклади працюють цілодобово, без офіційного встановленого режиму роботи рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради.

Ігор Поліщук у документі зауважує, що до міської ради надходять численні звернення щодо діяльності таких закладів. “Зі слів заявників, заклади можуть бути грального типу, оскільки у вечірні і нічні години працюють в закритому режимі, вхід відвідувачів є вибірковим, навколо спостерігаються особи, що викликають підозру. Основне прохання заявників — закрити ці заклади”, - йдеться у листі.

Секретар міської ради Ігор Поліщук зауважує, що з метою реагування на звернення громадян неодноразово направлялися листи до органів поліції та фіскальної служби про вжиття можливих заходів щодо дотримання суб'єктами господарювання норм чинного господарства. Він наголошує, що виконавчий комітет стурбований можливою роботою нелегального грального бізнесу у Луцьку, адже це окрім економічних збитків державі, несе загрозу для родин громадян, де є особи з ігровою залежністю.

Тому Ігор Поліщук просить правоохоронні та фіскальні органи провести перевірку діяльності вищезазначених закладів та у разі виявлення порушень винних притягнути до відповідальності, а нелегальні гральні заклади закрити.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Мацикур: ...
Наступна новина: У Рівненській області 9 ...

КОМЕНТАРІ