В Луцьку секретар міської ради Ігор Поліщук взяв участь у звітному концерті НВК “Гімназія №14 імені В.Сухомлинського”

В Луцьку секретар міської ради Ігор Поліщук взяв участь у звітному концерті НВК “Гімназія №14 імені В.Сухомлинського”

23.04.17 11:09 0 650
Нині активно триває міський огляд художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька “У життя – через красу”. Так, у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка відбувся творчий звіт НВК “Гімназія №14 імені В.Сухомлинського”.

Святкове дійство відбулося як феєричний спалах творчих і надзвичайно здібних дітей у різних жанрах художньо-естетичного спрямування. І ці юні таланти з кожним роком все більше розвиваються, даруючи всім нам хороший настрій і приємні враження.

Участь у заході взяли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Григорій Пустовіт.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зазначив, що дуже вражений концертом. “Я щиро радію тому, які у нас талановиті діти, наскіль високий рівень підготовки. Усі номери дуже цікаві та різноманітні. Усі гарно підготувалися. Я йшов на концерт художньої самодіяльності, але мушу сказати, що це щось більше, ніж художня самодіяльність. Дякую дітям за старання та усім хто долучився до проведення концерту. Ви вклали частинку своєї душі у організацію такого гарного заходу”, - наголосив він та додав, що побачив талант і старання дітей та впевнений, що майбутнє нашої країни у надійних руках.

Під час концерту демонструвалась виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Для українських аграріїв ...

КОМЕНТАРІ