У прокуратурі Вінницької області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону

У прокуратурі Вінницької області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону

23.04.17 10:12 0 486
21 квітня 2017 року, у прокуратурі Вінницької області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону.

Керівники прокуратури області, Головного управління Національної поліції в області, управління служби безпеки України в області, Головного управління Державної фіскальної служби в області, а також Вінницької митниці ДФС обговорили актуальні питання сьогодення: «Про стан додержання законодавства у бюджетній сфері, в тому числі при закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти, державному замовленні», «Про стан протидії правопорушенням при використанні природних ресурсів упродовж 2016 - 2017 років» та «Про стан протидії тяжким та особливо тяжким злочинам проти життя та здоров`я особи, а також нападам з метою заволодіння чужим майном».

Перший заступник прокурора області Руслан Нікітчин зазначив, що правоохоронними органами регіону вжито певних заходів, спрямованих на виявлення й припинення кримінальних правопорушень у сфері бюджетних відносин, а також проти довкілля. Крім цього, орієнтовано правоохоронців області на всебічне, повне та об’єктивне розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи, а також вжиття профілактичних заходів з метою їх недопущення.

За результатами проведеної наради розроблено спільні заходи з метою активізації роботи правоохоронних органах на зазначених напрямах.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині — ...
Наступна новина: Чернігів: 23 квітня ...

КОМЕНТАРІ