Активація Windows 7 на комп'ютері

Активація Windows 7 на комп'ютері

24.04.17 17:26 0 1280

Після установки операційної системи Windows на комп'ютер, користувачеві необхідно виконати активацію. Це необхідно зробити протягом 30 днів з моменту установки ОС. Активація підтверджує, що на комп'ютері встановлена справжня ліцензійна операційна система Windows. Згідно з умовами ліцензійної угоди по використанню програмного забезпечення компанії Майкрософт система Windows встановлюється на певне число комп'ютерів.

Активація підтверджує той факт, що ця операційна система встановлена на комп'ютерах, число яких було дозволено за умовами ліцензійної угоди. За допомогою активації ставиться бар'єр: не можна користуватися на комп'ютері підробленим програмним забезпеченням.

Щоб провести активацію, потрібен ключ. Він може перебувати:

  • в описі Windows;
  • на корпусі комп'ютера;
  • в підтвердженні, отриманому електронною поштою, про покупку і завантаження ОС.

Якщо користувач не знайшов ключ Windows 7, він повинен буде отримати новий ключ. Для отримання нового ключа, потрібно купити додаткову копію тієї ж операційної системи. У ній міститься новий ключ, з яким можна знову спробувати активізувати ОС. Або ви ще можете піти й іншим, безкоштовним шляхом - скачати активатор на сайті: http://aktivator-windows-7.com/.

При установці Windows 7 може з'явитися повідомлення, що ключ продукту недійсний. Помилка про недійсному ключі може з'явитися з таких причин:

  1. Неправильний код. Введіть ключ знову;
  2. Взято ключ, який не відповідає версії Windows, вже встановленій на комп'ютері. Потрібно переконатися, що ключ відноситься до версії Windows, що активується;
  3. Ключ відноситься до нової версії Windows 7. Але на комп'ютері не було попередньої версії ОС. Повинні були бути встановлені Windows Vista або Windows XP, щоб почати встановлювати нову версію Windows 7. Якщо перед установкою жорсткий диск був відформатований, то активація неможлива.

Як проходить активація?

Процес активації ОС Windows можна провести через інтернет. Комп'ютер підключаємо до мережі. При запуску активації Windows перевірте підключення комп'ютера до Інтернету. Якщо підключення є, можна починати активацію.

  1. Першим завданням є вихід на компонент «Активація Windows»;
  2. На робочому столі знаходиться папка Комп'ютер;
  3. У цій папці є розділ Властивості, а в ньому пункт «Активувати Windows»;
  4. Клікнемо на пункт «Активувати Windows» через Інтернет;
  5. Якщо з'явиться запит на введення пароля адміністратора, вкажіть пароль;
  6. Якщо потрібне підтвердження, надайте його;
  7. У відповідь на запит на введення ключа, вкажіть свій ключ Windows;
  8. Почнеться процес активації, натискаємо на кнопку «Далі» і слідуємо інструкції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сериалы: какие картины ...
Наступна новина: Солнцезащитные очки: Что ...

КОМЕНТАРІ