На Тернопільщині вшанують роковини Чорнобильської катастрофи

На Тернопільщині вшанують роковини Чорнобильської катастрофи

25.04.17 10:09 0 544
Нарада стосовно проведення в області заходів у зв'язку з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, відбулася 24 квітня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Юрія Юрика.

26 квітня 2017 року о 10.00 год. у м. Тернопіль пройде мітинг-реквієм пам'яті жертв Чорнобильської трагедії біля пам'ятника Жертвам Чорнобильської катастрофи та ядерних випробувань у парку Національного Відродження.

Крім цього, департаменту соціального захисту населення, управлінням освіти і науки, культури, з питань внутрішньої політики, релігій та національностей, а також районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення доручено вжити заходів щодо своєчасної виплати громадянам пільг і компенсацій, передбачених Законами України.

Також затверджені заходи щодо організації та проведення в області уроків пам'яті «Пам'ятай Чорнобиль». Зокрема, у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах області планується демонстрація тематичних фільмів, лекції, бесіди, зустрічі, присвячені пам'яті жертв Чорнобиля за участю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Напередодні вшанування пам'ятної дати на Тернопільщині буде проведений благоустрій територій меморіальних комплексів загиблих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ