Суперліга (жінки). «Хімік» - всьоме чемпіон,«Білозгар» - вперше зі «сріблом»,а «Волинь» - з «бронзою»

Суперліга (жінки). «Хімік» - всьоме чемпіон,«Білозгар» - вперше зі «сріблом»,а «Волинь» - з «бронзою»

25.04.17 12:08 0 578
З 20 по 22 квітня в місті Южному четвірка кращих жіночих команд України визначала переможців та призерів чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Суперліги 2017 року.

У першій грі 2-го фінального туру між командами «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» (м.Тернопіль) - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (м.Луцьк) в запеклому протистоянні лучанки в останній партії здобувають перемогу (15:13) і виграють гру 3:2 (25:12, 25:16, 18:25, 22:25, 15:13).Tаким чином, лучанки обійшли конкуренток в турнірній таблиці, завдяки більшій кількості перемог - дві проти однієї при однаковій кількості очок - по 6.

Друга гра «Білозгар-Медуніверситет» (м.Вінниця) – «Волинь» (м.Луцьк) жевріла надією на позитивний перебіг подій. Перша партія за вінничанками. У другій — перемога лучанок. Проте дві наступні партії, на жаль, за “Білозгаром”, які здобувають перемогу з рахунком 3:1(25:16, 21:25, 25:19, 25:21) і в підсумку вперше завойовують “срібло” цьогорічного чемпіонату.

Місце розташування призерів у турнірній таблиці повинен був визначити останній матч чемпіонату, в якому лучанки грали з семикратним чемпіоном країни - южненським «Хіміком». У суботу, 22 квітня, южненчанки перемогли лучанок у трьох партіях- 3:0 (25:14, 25:15, 25:16).

Отож, золото отримав южненський «Хімік». Срібло цьогоріч заслужив вінницький «Білозгар», а Луцьк - бронзовий призер. Тернопіль задовільнився четвертим місцем.

За підсумками змагань кращі команди нагороджені кубками та дипломами Федерації волейболу України. Також призом в номінації “Краща догравальниця” була відзначена лучанка – Людмила Осачук.

Сезон Суперліги 2016-2017 років став для волейбольної команди із Луцька «Волинь-Університет-ОДЮСШ» найуспішнішим за останні чотири роки.

Варто відзначити, що за підсумками цьогорічного сезону гравцям команди буде присвоєно почесне звання “Майстер спорту України”.

Від щирого серця дякуємо кожному з гравців, тренерам та усім, хто причетний до успіху луцької команди. У цьому сезоні вас переслідувало багато проблем, проте ви з ними впоралися, бо ви сильні!

Ми вами гордимося! Ми вас любимо та підтримуємо! Ви найкращі! Дякуємо за приємні моменти, які ви нам дарували впродовж сезону. Ми разом переживали гіркі поразки,а також раділи солодким перемогам! Тому дякуємо , що ви у нас є!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Колектив КП ...
Наступна новина: Прокуратура Вінницької ...

КОМЕНТАРІ