В Луцьку підприємці ринку “Квітковий” на пр. Соборності,11а працюватимуть до кінця року

В Луцьку підприємці ринку “Квітковий” на пр. Соборності,11а працюватимуть до кінця року

25.04.17 08:47 0 548
На засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. У роботі комісії взяли участь заступники міського голови Олександр Рачков та Костянтин Петрочук, депутати Віктор Ящук, Петро Бойко, Сергій Балицький, Микола Яручик, Євген Ткачук, Микита Рабан та Павло Данильчук. Головував депутат Андрій Козюра.

Спершу депутати розглянули звернення підприємців ринку “Квітковий”, що на пр. Соборності, 11а щодо скасування рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.10.2016 № 678-13 «Про демонтаж тимчасових споруд на проспекті Соборності, 11а”. Йдеться про демонтаж кіосків, у яких проводиться торгівля штучними квітами на ринку поблизу ТЦ “Гостинець”. Представник підприємців Юрій Анцух озвучив спільну позицію стосовно подальшого функціонування ринку. За його словами, підприємцям не вдалося знайти вдале місце для продовження торгівлі штучними квітами, відтак виникла потреба перепрофілювання бізнесу. Тому вони звернулися із проханням відстрочити виконання рішення виконкому про демонтаж кіосків до 31 грудня 2017-го року, аби реалізувати свій товар.

Підтримав підприємців заступник міського голови Олександр Рачков. Він наголосив, що є можливість продовжити термін перебування цих кіосків та провадження у них підприємницької діяльності до 31 грудня 2017-го року за умови дотримання підприємцями-квіткарями усіх будівельних та санітарних норм. Окрім цього, до 1 січня 2018-го року підприємці зобов'язані самостійно звільнити торгові площі.

Після обговорень депутати рекомендували відстрочити рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.10.2016 № 678-13 «Про демонтаж тимчасових споруд на проспекті Соборності, 11а».

Також депутати розглянули звернення мешканців будинку на пр. Волі,22 щодо забудови зелених зон міста в районі вулиць Паркова-Глушець.

Під час засідання також розглянули чимало важливих питань. Серед них - “Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька у новій редакції”, “Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об'єктів за рахунок коштів міського бюджету на 2017 рік” та ін.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігівські гуртківці ...

КОМЕНТАРІ