Чернівці: Напівмарафон CrossHill збере близько 2500 учасників

Чернівці: Напівмарафон CrossHill збере близько 2500 учасників

25.04.17 09:05 0 543
Напівмарафон CrossHill, який відбудеться 21 травня у Чернівцях, збере близько 2500 учасників. Про це на прес-конференції у Ратуші повідомили організатори цього масштабного дійства.

У заході візьмуть участь чернівчани, жителі з інших українських міст, а також з Молдови, Румунії, Польщі, Литви, Росії та навіть Америки.

Вони долатимуть дистанції у 2, 5, 10, 21 кілометр. Останні три дистанції є призовими. Загальний призовий фонд становить 40 тисяч гривень.

Маршрут забігів: Соборна площа-Героїв Майдану-Проспект Незалежності-Небесної сотні-парк Шевченка-Соборна площа. Це коло протяжністю сім кілометрів. Ті, хто долатиме 21 кілометр, пробіжать три кола.

Найбільші досягнення, зареєстровані на чернівецькій трасі, будуть занесені до рекордів України. Фіксація бігу відбуватиметься за допомогою чіпу, так що зрізати дистанцію не вдасться.

“Участь у напівмарафоні платна для всіх, окрім дітей. Для пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів — пільги. Але ті,хто хоче бігти, але не має коштів, можуть звернутися до нас, і ми розглянемо можливість безкоштовної участі для них”, – зазначила директор напівмарафону CrossHill Юлія Пожарук.

На благодійний забіг реєстрація становитиме 99 гривень. Кошти будуть збирати на лікування хворої дівчинки. Спортивний внесок – від 199 гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відтепер все медичне ...

КОМЕНТАРІ