У Чернівцях з 24 по 28 квітня проходить тиждень охорони праці

У Чернівцях з 24 по 28 квітня проходить тиждень охорони праці

25.04.17 14:27 0 594
У департаменті праці та соціального захисту населення міської ради відбувся семінар з нагоди відзначення Дня охорони праці за участю міського голови Олексія Каспрука.

Також у семінарі взяли участь начальник управління Держпраці в Чернівецькій області Луцак І.Г., голова обласної ради профспілок Шкварковський В.А., заступник начальника управління виконавчої дирекції ФССвНВ та ПЗ в Чернівецькій області Розман М.Й., заступник начальника управління Держпраці в Чернівецькій області Кушнір Г.М., завідувач сектору з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в Чернівецькій області Савка Я.М., головний страховий експерт відділення виконавчої дирекції ФССвНВ та ПЗ м. Чернівці Дідик С.Н., начальник відділу з питань гігієни управління Держпраці в Чернівецькій області Бурла Н.Г., фахівці департаменту праці та соціального захисту населення міської ради. На семінарі були присутні близько 200 представників підприємств, установ та організацій міста.

Захід проведено з метою привернення уваги кожного роботодавця і працівника до усунення або досягнення мінімального рівня виробничих ризиків, профілактики виробничого травматизму і професійної захворюваності, формування загальної культури охорони праці та свідомого ставлення до цих питань.

Період з 24 по 28 квітня оголошено Тижнем охорони праці, в рамках якого роботодавців закликано проаналізувати стан охорони праці, вжити додаткових заходів щодо підвищення рівня безпеки та покращення умов праці на підприємствах, в установах та організаціях міста.

За підсумками роботи у 2016 році відзначено ряд керівників та відповідальних за стан охорони праці працівників. Грамотою міського голови нагороджено заступника головного лікаря з технічних питань, начальника служби охорони праці КМУ обласної дитячої клінічної лікарні Писларь Е.О. та керівника служби охорони праці ТОВ «Галс – 2000» Скрипнюка В.Г. Від імені Оргкомітету вручено Подяки керівникам: ТДВ «Трембіта» Станкевич С.О., ВАТ «Арніка» Козловій Т.М., ТОВ «Артон ЛТД», Місевичу І.З., ТОВ «Полюс Девелопмент» Зазуляку В.В.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зерновые силоса - ...
Наступна новина: Чернівці: У пам’ять про ...

КОМЕНТАРІ