У Тернополі представники влади та бізнесу обговорили проект створення Агенції міського розвитку

У Тернополі представники влади та бізнесу обговорили проект створення Агенції міського розвитку

27.04.17 08:09 0 423
Експерт з питань територіального та місцевого економічного розвитку Андрій Гінкул презентував тернопільським підприємцям, представникам громадського сектору та влади ідею створення Агенції міського розвитку. З його слів, така Агенція повинна бути заснованою на засадах партнерства між державними, приватним та громадськими секторами з метою сприяння організації територіального розвитку, залученню інвестицій та позик у регіон.

«Така структура буде виконувати функцію продумування та виконання проектів, які досі не реалізовувалися. Наприклад, це може бути спільна презентація продукції для експорту, спільна участь у програмах кредитування, тощо», - пояснює Андрій Гінкул.

Міський голова Сергій Надал зауважив, що саме представники громадськості, бізнесу та влади повинні вирішити, якою повинна бути Агенція міського розвитку в Тернополі. Адже це та структура, яка повинна спільно працювати для залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій у місто, вибудовувати стратегію розвитку всіх сфер життєдіяльності міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинському академічному ...

КОМЕНТАРІ