Голова Тернопільської ОДА зустрівся з рідними загиблих бійців

Голова Тернопільської ОДА зустрівся з рідними загиблих бійців

27.04.17 10:31 0 512
На Тернопільщині допомога у вирішенні питань, що стосуються соціального захисту родин загиблих бійців, є незмінною. Обласна адміністрація й надалі робитиме все можливе, щоб жодна така родина не залишилася осторонь. Про це заявив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі в обласному військкоматі з рідними загиблих бійців.

«Нині всі з числа таких родин мають можливість отримати путівку в санаторій у Тернопільській області. Крім того, є можливість отримати матеріальну допомогу з фонду голови адміністрації. Ми надалі будемо проводити роботу, щоб дітей загиблих учасників АТО та дітей тих, хто ще воює, оздоровити не лише в Україні, а й за кордоном. Так, торік на оздоровленні за кордоном побували 300 дітей. Зокрема, в Угорщині були 40 дітей, і цього року ми плануємо відправити стільки ж. Посприяти у цьому пообіцяв Генеральний консул Угорщини Йожеф Бугайла, який перебуває на Тернопільщині з робочим візитом. Наші діти оздоровлювалися й у Польщі та Литві. Наразі працюємо над тим, щоб цього року це знову було можливим», – зазначив Степан Барна.

Крім того, в обласній адміністрації з родинами загиблих учасників АТО 12 травня заплановано здійснити поїздку до Почаївської Лаври, де зберігаються мощі святого Амфілохія Почаївського, а також поїхати до місця, де він жив, тобто у село Мала Іловиця Шумського району. Вже третій рік там збираються родини загиблих і цей рік також не буде винятком. А в серпні проведуть Всеукраїнський захід «Єдина родина», який триватиме три дні й дасть змогу родинам зі всієї України, які втратили своїх рідних на війні, об'єднатися. Всіма організаційними питаннями займатиметься обласна державна адміністрація.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині може ...
Наступна новина: Чернівці: До початку роботи ...

КОМЕНТАРІ