На Тернопільщині може з’явитися почесне консульство Угорщини

На Тернопільщині може з’явитися почесне консульство Угорщини

27.04.17 10:16 0 558
В Тернопільську область вперше із ознайомчим візитом завітав Генеральний консул Угорщини Йожеф Бугайла. Під час зустрічі із головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною почесний гість зазначив, що Угорщина підтримує Україну в євроінтеграційному процесі, а також наголосив на зацікавленості у співпраці з Тернопільщиною.

«Ми знаємо, що Тернопільська область залюбки б приєдналася до нашого консульства. Угорська сторона позитивно ставиться до цього, але існує ще певний процес, який повинен відбутися. Ми охоче б відкрили у Тернопільській області Почесне консульство тому, що постійна присутність, зокрема відносини з областю, для нас є дуже важливими», - зазначив Генеральний консул Угорщини Йожеф Бугайла.

Створення Почесного консульства Угорщини у Тернополі допоможе налагодити тісну співпрацю, а також слугуватиме хорошим майданчиком для комунікацій.

Нагадаємо, що на Тернопільщині уже створено Почесне консульство Вірменії. Також працюють над відкриттям Почесних консульств Латвії та Литви на території області.

Довідково:

Станом на 31 грудня 2016 року загальна сума прямих угорських інвестицій, що надійшли в економіку області, склала 1,88 млн. дол. США.

В області працює одне підприємство з угорським капіталом: Іноземне підприємство «ДРАЙФХОЛМ ФАРМІНГ» (Зборівський р-н, вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ