На Тернопільщині побільшало учасників учнівських олімпіад

На Тернопільщині побільшало учасників учнівських олімпіад

27.04.17 09:59 0 504
Упродовж навчального року в олімпіадах з навчальних предметів у І – ІІІ етапах взяли участь 120 019 учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів, спеціалізованих шкіл і класів з поглибленим вивченням окремих предметів, учнів професійно - технічних навчальних закладів (що на 4 131 учня більше, ніж у попередній рік). Про це повідомила заступник директора ТОКІППО Ольга Когут під час розширеного засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації, що відбулося 25 квітня.

У засіданні взяли участь керівники та працівники органів управління освітою райдержадміністрацій, Бережанської, Кременецької, Тернопільської, Чортківської міських рад, а також об'єднаних територіальних громад та їхніх методичних служб, обласних комунальних установ і закладів освіти, професійно-технічних навчальних закладів.

«Згідно загального рейтингу команд районів (міст), учасників у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад найвищий показник має м. Тернопіль (51,62), – Кременецький (27,32), Гусятинський,(19,24), м.Чортків (18,09), Козівський (17,74), Борщівський (14, 29). Щодо результативності виступів учнів, які навчаються в закладах нового типу, лідером став Кременецький ліцей імені У.Самчука із показником – 30 переможців», — повідомила Ольга Когут.

За її словами, щорічну високу результативність демонструють Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, Чортківська гімназія імені Маркіяна Шашкевича, Тернопільська Українська гімназія ім. І.Франка, Теребовлянський НВК Тернопільської обласної ради, Тернопільський технічний ліцей, а також гімназії – Заліщицька, Козівська імені В.Герети та спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов смт Залізці Зборівського району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 26 квітня у Луцьку ...
Наступна новина: Чернігівський міський ...

КОМЕНТАРІ