Повідомлення про Міжнародний форум “Цифрова Україна — виклики,можливості і перспективи” у м. Одеса.

Повідомлення про Міжнародний форум “Цифрова Україна — виклики,можливості і перспективи” у м. Одеса.

27.04.17 14:21 0 584
Відповідно до інформації Волинської обласної державної адміністрації, 27 квітня 2017 року у великому залі Одеської національної академії зв'язку ім. О. Попова (м. Одеса, вул. Ковальська, 1) відбудеться Міжнародний форум “Цифрова Україна — виклики, можливості і перспективи”.

Учасники Форуму розглянуть питання про роль Уряду, бізнесу, громадського суспільства, міжнародних організацій у проведенні цифрової трансформації суспільства в Україні, необхідність удосконалення нормативно-правового поля для розвитку цифрового бізнесу, створення умов для залучення інвестицій.

Представники бізнесу обговорять проблеми використання сучасних технологій, а саме: мобільного зв'язку, смарт пристроїв, підключених об'єктів і датчиків, хмарних обчислень, великих даних, соціальних медіа.

Дана зустріч дасть можливість розширити ділові контакти та ознайомитись з сучасними цифровими інструментами для трансформації бізнесу, перспективами мобільних і електронних фінансових послуг, Інтернету і мобільного банкінгу, системами захисту та безпеки цифрового бізнесу.

Вартість участі 680 грн.

Додаткову інформацію можна дізнатися за тел. (044) 537-20-84, (067) 220-61-65

Департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянина покарали за ...
Наступна новина: Ремонт после ДТП без ...

КОМЕНТАРІ