Прокурор області Богдан Подубинський провів перший особистий прийом жителів Рівненщини

Прокурор області Богдан Подубинський провів перший особистий прийом жителів Рівненщини

28.04.17 09:01 0 530
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський 25 квітня, у вівторок, провів перший особистий прийом громадян. До очільника регіональної прокуратури звернулися 14 жителів області.

Більшість скарг стосувалися питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що його здійснюють органи поліції, за фактами вчинення дорожньо-транспортних пригод, розбійного нападу, розкрадання бюджетних коштів, зловживання службовим становищем посадовцями органів місцевого самоврядування.

Також до прокурора звернулися мешканці Радивилівського та Рівненського районів зі скаргами щодо можливих протиправних дій місцевої влади при вирішенні земельних питань. Колективно звернулися жителі м.Рівне з проханням взяти на контроль стан досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно службовців Управління праці та соціального захисту населення Рівненської міської ради та сприяти поновленню пільг як членам сімей загиблих військовослужбовців.

Під час спілкування із заявниками прокурор області ставив питання й присутнім працівникам апарату регіональної прокуратури щодо встановлених обставин піднятих тем, а також надав їм окремі доручення.

Богдан Подубинський прийняв усі звернення відповідно до вимог чинного законодавства та запевнив, що подані скарги прокуратура розгляне, наведені факти будуть перевірені та, за наявності обґрунтованих підстав, вживатимуться заходи реагування у межах компетенції прокуратури.

Керівництвом прокуратури Рівненської області і надалі проводитиметься регулярний особистий прийом жителів регіону, в тому числі виїзні за місцем проживання громадян, з метою всебічного вивчення проблем мешканців області та оперативного реагування на виявленні порушення.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закохані чернівчани ...
Наступна новина: Чернігівські підприємці ...

КОМЕНТАРІ