В Закарпатській області навчання за державним замовленням для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

В Закарпатській області навчання за державним замовленням для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

28.04.17 08:10 0 598
Прийом заяв і документів на навчання здійснюється до ДВНЗ «Ужгородський національний університет» відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від '27 вересня 2016 року «Деякі питання реформування системи професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування».

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА НАВЧАННЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ

1 КВІТНЯ 2017 РОКУ

Тривалість навчання встановлена Національним агенством з питань державної служби і для денної форми становить 18 місяців, а заочної - 30 місяців. Навчання здійснюється за рахунок державного замовлення і на контрактній основі за рахунок фізичних і юридичних осіб.

На навчання за державним замовленням приймаються державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які здобули ступінь вищої освіти магістра/бакалавра, працюють в органах державної влади чи місцевого самоврядування не менше як один рік, не досягли на момерт подання документів: за денною формою - 35 років; заочною - 45 років.

На навчання за державним замовленням поза конкурсом приймаються у межах 5 відсотків плану прийому за кожною формою навчання особи, які стали переможцями і лауреатами щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

До заяви про вступ на навчання до вищого навчального закладу додаються:

- особова картка державного службовця (встановленої форми);

- автобіографія;

- медична довідка за формою N 086-у;

- шість фотокарток розміром 3x4 сантиметри;

- направлення до вищого навчального закладу (для заочної форми навчання), договір (для денної);

- копії диплома про повну вищу освіту та додатка до нього;

- копія трудової книжки та довідки про присвоєння

- ідентифікаційного номера, засвідчені в установленому порядку.

Паспорт та військовий квиток подаються особисто.

Зразки направлення і договору про навчання знаходяться у приймальній комісії, а також їх можна знайти в додатках Постанови Кабінету Міністрів від 27.09.2016 р. «Деякі питання реформування системи професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування».

Прийом абітурієнтів для здобуття ОКР «Магістр» спеціальності 074 - «Публічне управління та адміністрування» проводиться за результатами наступних вступних випробувань: співбесіда з сучасних проблем

державного управління; фахове вступне випробування (тестовий комплексний іспит з «Правознавства» та «Економіки»); тестовий іспит з іноземної мови. Вступні випробування тривають з 24 липня до 5 серпня.

Випускники спеціальності «Публічне управління та адміністрування» мають можливість здійснювати професійну діяльність з організаційно-розпорядчої роботи та практичного виконання завдань і функцій держави, державного управління та місцевого самоврядування.

Магістерські програми з підготовки державних службовців спрямовані на підготовку фахівців для роботи на посадах ї - ІУкатегорій державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, а також інших державних установах і організаціях, на які поширюється дія Закону України «Про державну службу» та «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Телефон для довідок: 0502057618

Адреда приймальної комісії:

м» Ужгороді вул. Університетська, 14, кімн. 228

(+38)0312-643084; admission@uzhnu. edu. иа

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За засмічення території ...
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ