В Закарпатській області про Порядок часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами

В Закарпатській області про Порядок часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами

28.04.17 10:02 0 567
Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення Закарпатської обласної ради „Про Порядок часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб'єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів ”

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації повідомляє про оприлюднення з 17 квітня 2017 року в мережі Інтернет за адресою: www.carpathia.gov.ua (в розділі “Економіка та промисловість”/,,Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів”) проекту регуляторного акта - рішення Закарпатської обласної ради „Про Порядок часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб'єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів” (далі – проект рішення) із відповідним аналізом регуляторного впливу.

Головним розробником проекту регуляторного акта є Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації.

Метою прийняття рішення є створення сприятливих умов для активізації в області розвитку малого та середнього підприємництва, здешевлення кредитних ресурсів для реалізації інвестиційних проектів шляхом запровадження ефективного, на засадах відкритості та прозорості механізму фінансової підтримки суб'єктам підприємницької діяльності за рахунок коштів обласного бюджету.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення просимо надсилати в письмовому або електронному вигляді на такі адреси:

• поштова адреса: площа Народна, 4, м. Ужгород, 88008, Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації, тел.: (0312) 61-35-16

• електронна адреса: economy@carpathia.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються Департаментом економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення до 19 травня 2017 року.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ