В Закарпатській області чоловіку,який підпалив автомобіль в Берегові загрожує до 10 років позбавлення волі    За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід – тримання під вартою,мешканцю м. Берегово який здійснив п

В Закарпатській області чоловіку,який підпалив автомобіль в Берегові загрожує до 10 років позбавлення волі За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід – тримання під вартою,мешканцю м. Берегово який здійснив п

28.04.17 10:35 0 644
За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід – тримання під вартою, мешканцю м. Берегово який здійснив підпал транспортного засобу.

Як поінформували у Берегівській місцевій прокуратурі: «За нашої принципової позиції місцевому мешканцю, який 23 квітня облив капот автомобіля невставленою займистою сумішшю, підпалив його та втік, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 КК України, а саме в умисному пошкодженні чужого майна вчиненого шляхом підпалу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від трьох до десяти років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові створений ...
Наступна новина: Міський голова Владислав ...

КОМЕНТАРІ