Луцьк: спортивні змагання в «Юності»

Луцьк: спортивні змагання в «Юності»

28.04.17 12:50 0 509
У минулі вихідні в приміщенні «Юність» (проспект Грушевського, 12) комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відбулися спортивні змагання.

Провідний професіонал Центру Олег Хом'як та головний фахівець Оксана Ящук підготували цікаву програму заходу, яка дала можливість дітям поспілкуватися, позмагатися в різних видах спорту, показати свої вміння та якості такі як: спритність, сила, точність рухів, увага, інтелектуальні знання. Діти віком від 5 до 14 років радо змагалися та поринули у захоплюючу спортивну боротьбу.

Розпочався захід змаганнями з тенісу настільного. Хороший результат у цьому виді показала Анна Матвіїшина та Олександр Жук.

У змаганнях з дартсу свою вправність у метанні дротиків серед дівчат молодшого віку показали Каміла Ящук 2012 року народження та Лідія Герасимюк 2008 року народження. Серед хлопців - Артем Величко.

Не менш цікаво пройшли тренування серед дітей на колесі-трімері для зміцнення м'язів рук, ніг, спини та живота.

На профілакторі Євмінова були проведені вправи для профілактики сколіозу та вправи, які сприяють усуненню супутніх захворювань хребта.

По завершенні змагань у приміщенні, діти вийшли на вулицю та виконували вправи загальної фізичної підготовки на гімнастичній перекладині під керівництвом Олега Хом'яка.

Учасники заходу на позитивних емоціях активно провели своє дозвілля, долучившись до здорового способу життя.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Учасники клубу ...
Наступна новина: Чернівчан закликають ...

КОМЕНТАРІ