В Луцьку депутати внесли зміни до бюджету

В Луцьку депутати внесли зміни до бюджету

28.04.17 11:29 0 530
Депутати міської ради підтримали звіт про виконання бюджету міста Луцька за I квартал 2017 року. З цього питання доповідала директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

Також було заслухано доповідь про внесення змін до рішення міської ради від 12.01.2017 № 17/12 «Про бюджет міста Луцька на 2017 рік» з врахуванням змін, внесених рішеннями від 25.01.2017 № 18/2, від 21.03.2017 № 20/10.

Мова йде про кошти від перевиконання бюджету міста, загалом — більше 100 млн грн.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Ігор Поліщук зазначив, що перерозподіл бюджету вийшов збалансованим. “Ми намагалися враховувати інтереси всіх управлінь, галузей, які дотичні до життя лучан”, - сказав він.

Ігор Поліщук зазначив, що найдискусійнішим питанням було підвищення заробітної плати працівникам дошкільних, позашкільних навчальних закладів та закладів профтехосвіти, адже Закон, що був прийнятий Верховною Радою України, цього не передбачив. Тож депутати підтримали дану пропозицію.

Загалом кошти були спрямовані на потреби медицини, освіти, погашення заборгованостей та оплати пільги на проїзд.

До обговорення, з власними пропозиціями та поправками, долучилися депутати Павло Данильчук, Артем Запотоцький, Андрій Козюра, Григорій Пустовіт, Микола Федік, Олександр Кравченко, Алла Надточій, Микола Собуцький, Юлія Вусенко, Борис Смаль, Тарас Шляхтич.

Проект рішення був підтриманий з внесеними до нього змінами та поправками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За станом на 1 квітня 2017 ...
Наступна новина: Чернівці: На Центральній ...

КОМЕНТАРІ