В Луцьку депутати озвучили свої запити

В Луцьку депутати озвучили свої запити

28.04.17 13:26 0 680
Закінчила роботу 23 сесія Луцької міської ради. На пленарному засіданні розглянуто більше 70 питань.

Останнім питанням порядку денного були депутатські запити.

Депутат Богдан Вавринюк просить вирішити питання з ліквідацією причин витікань з міської каналізаційної мережі.

Депутат Микола Яручик озвучив запит щодо врегулювання питання ремонту водопроводу, що подає гарячу воду на бульварі Дружби народів. Він сказав, що до нього звернулися жителі вулиці Станіславського, 50 з проханням відремонтувати прибудинкову територію та зробити дитячий майданчик. Також Миколя Яручик звернувся з проханням зробити тролейбусну зупинку навпроти Луцького районного центру зайнятості, що по вулиці Конякіна.

Депутат Петро Бойко звернувся з проханням відремонтувати зупинки громадського транспорту на проспекті Молоді. Також він озвучив запит, в якому просить організувати доїзд до сіл Воротнів та Гаразджа.

Депутат Богдан Богонос озвучив ряд запитів, серед яких: закріпити за зеленим насадженням по вулиці Вахтангова статус скверу; перевірити якість автоматизованого прибирання вулиць міста; розглянути можливість створення нового маршруту, який би сполучав мікрорайон Вишків з іншими мікрорайонами Луцька; перевірити механізм озвучення зупинок у громадському транспорті.

Також свої запити та запитання озвучували депутати міської ради Юлія Вусенко, Олександр Лазука, Анна Мовяк та Тарас Шляхтич.

Розглянувши усі питання порядку денного, секретар міської ради Ігор Поліщук оголосив про завершення пленарного засідання 23-ї сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колектив КП ...
Наступна новина: Чернівці: Студенти ЧНУ ...

КОМЕНТАРІ