Чернівчан закликають долучитись до акції «Зробимо Україну чистішою»

Чернівчан закликають долучитись до акції «Зробимо Україну чистішою»

28.04.17 12:57 0 581
29 квітня 2017 року о 10 годині в Чернівцях стартує всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистішою разом», організатором якої є ВО «Let's do it, Ukraine!”. Кординатором акції у Чернівецькій області є громадська організація «Волонтерський рух Буковини».

До акції долучаються студенти, громадські організації, учнівська рада, приватні підприємства, спортивні секції, небайдужі городяни.

29 квітня о 10 годині всі учасники зберуться на заздалегідь визначених локація та почнуть прибирання:збір сміття (скло, пластик, відходи тощо), проводять їх сортування, після чого сміття буде вивезено до пунктів переробки на сміттєзвалищі.

У Чернівцях локації для прибирання : парк «Жовтневий» (вул.Південно-Кільцева-Комарова); парк ім..Шіллера; парк імені Ю.Федьковича; озера з онкодиспансером, міський пляж на річці Прут, міст на вул.Калинівській, міст біля Дріжзаводу, дамба (Машзавод).

Для тих, хто бажає взяти участь у акції, контактний телефон :066 574 39 36 (Оксана, волонтер ГО «Волонтерський рух Буковини»). Учасники акції будуть забезпечені мішками для сміття та рукавицями.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Колектив КП ...

КОМЕНТАРІ