Чернівецька міськрада прийняла рішення про повернення газових мереж громаді міста

Чернівецька міськрада прийняла рішення про повернення газових мереж громаді міста

28.04.17 10:21 0 554
Газові мережі, які є власністю територіальної громади і свого часу були передані ПАТ «Чернівцігаз» безоплатно на баланс і обслуговування, міська рада вирішила повернути громаді міста. Таке рішення підтримали 27 депутатів міської ради.

Приймання майна газової мережі від ПАТ “Чернівцігаз” та постановка його на баланс в департаменті житлово-комунального господарства буде здійснюватися комісійно. Приймання майна газової мережі ПАТ “Чернівцігаз” міська рада зобов'язала здійснити у двомісячний термін.

Пропозиції здійснити інвентаризацію мереж, які є власністю громади і передані на обслуговування ПАТ “Чернівцігаз”, оцінити їх технічний стан та визначити потребу коштів, матеріально-технічних ресурсів, необхідних для створення комунального підприємства, що буде їх обслуговувати, не були підтримані.

Водночас департаменту житлово-комунального господарства надано дозвіл провести комплекс підготовчих організаційних робіт для проведення експертної оцінки газової мережі та надання її в оренду на конкурентних засадах.

Окрім того, рішення про повернення газової мережі територіальній громаді міста Чернівців доповнено пунктом про скасування пункту 341 рішення виконавчого комітету Чернівецької міськради від 10.06.2008 року під номером 43811, яким звільнено ТОВ “Інвест-Альянс” від сплати пайової участі у створенні інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Чернівців.

Ще раніше міський голова Олексій Каспрук з огляду на звернення народного депутата Віктора Балоги своїм розпорядженням створив робочу групу з повернення газових мереж територіальні громаді міста. Очолює групу заступник міського голови Володимир Середюк, до її складу включено керівників усіх шести фракцій міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі вчителі ...
Наступна новина: У Чернігові створений ...

КОМЕНТАРІ