У Житомирі вчителі опановували оновлену програму трудового навчання у школах

У Житомирі вчителі опановували оновлену програму трудового навчання у школах

28.04.17 10:08 0 527
Вчителі та освітяни з різних міст України зібрались 26 квітня, у Житомирі для того, аби навчитись новим підходам до формування змісту трудового навчання у школах та зробити навчально-виховний процес більш якісним та цікавим для учнів.

На цьому наголосив заступник директора департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Сергій Дятленко під час Всеукраїнського семінару-практикуму, який відбувся у Житомирському вищому професійному училищі сервісу і дизайну.

— «Все, що ми презентуємо вам, вчителям, готувалось роками. До цього варіанту оновленої програми з трудового навчання для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів ми йшли через запровадження проектування, через варіативні модулі. Тому головне ваше завдання – ці ідеї, які ви почуєте, перенести до себе в регіони і поділитись ними зі своїми колегами», – зазначив Сергій Дятленко.

Т.в.о. начальника управління освіти і науки ОДА Ольга Липовецька додала, що надзвичайно приємно в одному з найкращих закладів професійно-технічної освіти Житомищини приймати гостей з різних регіонів України – близько 60 вчителів взяли участь у семінарі-практикумі.

Під час семінару учасники детально ознайомились з новими підходами до формування змісту трудового навчання, шляхами реалізації мети та завдань предмета. Одним із практичних завдань заходу був майстер-клас з розроблення календарного планування за оновленою програмою.

Також керівники навчального закладу провели екскурсію аудиторіями та познайомили із матеріально-технічну базу училища.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди 500-ліття ...
Наступна новина: Чернівецька міськрада ...

КОМЕНТАРІ