Чернігів: У сквері ім. Богдана Хмельницького триває реконструкція

Чернігів: У сквері ім. Богдана Хмельницького триває реконструкція

29.04.17 13:54 0 675
У сквері імені Богдана Хмельницького з минулої осені розпочалися роботи з реконструкції. Тут вже багато чого зроблено: викладені доріжки, встановлені нові ліхтарі, лавочки та урни для сміття, будуються фонтани.

27 квітня перевірити стан робіт на об'єкті та обговорити всі проблемні питання і подальші дії прийшли заступник міського голови Олександр Атрощенко, архітектори, проектанти та інші інспектори.

За словами Олександра Атрощенка, всі роботи йдуть за планом, все робиться в тому напрямку, як і планувалося й незабаром мешканці міста зможуть оцінити результат. Він також висловив сподівання, що оновлений парк стане одним із найцікавіших місць у Чернігові та подобатиметься мешканцям.

Начальник управління капітального будівництва міської ради В'ячеслав Почеп повідомив, що вже скоро будівельники перейдуть до другої черги робіт. На черзі: озеленення скверу з облаштуванням поливочного водопроводу та підключення фонтанів, яких буде три: один – великий, біля П'ятницької церкви, два інші – маленькі в глибині парку. Готуються також до розвороту пам'ятника Гетьману обличчям до Красної площі.

Прес-служба Чернігівської міської ради за матеріалами ТРК «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Внаслідок ...

КОМЕНТАРІ