Перший заступник міського голови Григорій Недопад представляє Луцьк на ІІІ Форумі енергоефективного партнерства’17

Перший заступник міського голови Григорій Недопад представляє Луцьк на ІІІ Форумі енергоефективного партнерства’17

29.04.17 18:26 0 702
27 квітня 2017 року делегація від Луцької міської ради на чолі з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом, у складі директора департаменту економічної політики Олександра Озіновича, заступника директора департаменту, начальника відділу з енергозбереження Костянтина Патракеєва та директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася бере участь у ІІІ Форумі енергоефективного партнерства'17 «Енергетичний менеджмент: досвід кращих», що відбувається у м. Києві.

Серед ключових тем форуму: енергоменеджмент у бюджетній сфері, реалії енергоефективності, енергосервіс в житловій та бюджетній сферах, сучасні інструменти підвищення енергоефективності в промисловості: енергоменеджмент та фінансові стимули і санкції.

У заході візьмуть участь керівники обласних державних адміністрацій та обласних рад, міські голови та їх заступники, енергоменеджери, представники ОСББ, профільні громадські організації, міжнародні та вітчизняні ЕСКО компанії, представники великих промислових підприємств з усієї України.

В рамках заходу буде представлений досвід найкращих практик енергоменеджменту, зокрема і м. Луцька. Однією з ключових частин форуму, традиційно, буде підписання Меморандуму про партнерство між Агентством Держенергоефективності та Луцькою міською радою щодо запровадження системи енергетичного менеджменту для підвищення енергоефективності будівель бюджетних установ.

Зазначаємо, що система неенергетичного менеджменту в бюджетних установах міста Луцька була впроваджена у 2008 році. На даний час цією системою охоплено 224 бюджетні будівлі загальною площею близько 380 тис.м2.

Відділ з енергозбереження

департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: все про зорі - під ...
Наступна новина: Ігор Поліщук: «Зміни ...

КОМЕНТАРІ