Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» у Луцьку

Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» у Луцьку

29.04.17 13:47 0 571
Впродовж місяця працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організували і провели впорядкування 37 майданчиків за місцем проживання в різних мікрорайонах міста. Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота» відбувається щороку з метою покращення умов для занять фізичною культурою та проведення активного дозвілля різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання.

Під час акції було прибрано всі спортивні майданчики міста та території навколо них від сміття, опалого листя, сухих гілок, здійснено обрізку гілок кущів і дерев, які вростають в огорожу. На окремих майданчиках виконано дрібний ремонт сітки.

Допомагали працівникам центру в упорядкуванні спортмайданчиків активісти — діти і молодь мікрорайонів міста, а також комунальні служби.

Хотілося б, щоб мешканці Луцька не були байдужими, активно долучалися до робіт на прибудинкових територіях не тільки під час місячника з благоустрою спортивних майданчиків, а й впродовж року.

Є двори, де мешканці, не чекаючи запрошення, самі наводять лад біля своїх будинків, на дитячих та спортивних майданчиках. Проте є й такі, які зневажливо ставляться до міського майна та пошкоджують його.

Дякуємо всім, хто вже зробив вагомий внесок у те, щоб наше місто і територія біля місць проживання була чистою, охайною протягом тривалого періоду і радувала око лучан і гостей міста.

Усі повинні зрозуміти, що спортивні майданчики – це надбання нашого міста і підтримувати їх в належному стані - справа всіх і кожного!

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (724611)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Записатись на ...
Наступна новина: У Тернополі вандали облили ...

КОМЕНТАРІ