Луцьк: тренінг «Емоційної компетентності» для демобілізованих військовослужбовців

Луцьк: тренінг «Емоційної компетентності» для демобілізованих військовослужбовців

29.04.17 13:04 0 514
Знайомство з психолог Анною Кульчицькою та спеціалістами Луцького міського центру зайнятості триває не один рік. Анна є доцентом кафедри загальної та соціальної психології СНУ імені Лесі Українки. Спільні заходи з нею проходять в доброзичливій та теплій атмосфері. Це щира, позитивна та відкрита людина, яка вміє дати потрібну пораду, настанову та об'єднати присутніх спільною метою. Ось і цього разу психолог підготувала та провела тренінг на цікаву та актуальну тему: «Тренінг емоційної компетентності». Захід проведено 27 квітня в Луцькому міському центрі зайнятості для демобілізованих військовослужбовців та членів їх родин в рамках «Клубу учасників АТО та членів їх сімей».

Емоції, каже Анна – це психічні стани і процеси в людини, відповідні реакції на зовнішні та внутрішні подразники, які проявляються у вигляді задоволення або незадоволення, радості, страху, гніву. В емоціях виявляється позитивне або негативне ставлення людини до навколишнього світу.

Під час тренінгу психолог зосередила увагу на людських емоціях, навчила, як правильно їх контролювати та ними керувати. Головне завдання кожної людини – навчитися вміло сприймати емоції іншої людини адже – це основа відносин з оточуючими. На паперовому макеті людини учасники визначали ту ділянку тіла, яка найбільше реагує на ту чи іншу емоцію та кольоровою гамою передавали ступінь її вираження.

Захід пройшов невимушено та спокійно. Учасники занотували мобільний номер телефону для індивідуального консультування з психологом Анною Кульчицькою.

Кожен щиро дякував за годину релаксації, яку мав можливість провести. Маємо надію, що захід додав нашим захисникам, лише, позитивні емоції!

Луцький міський центр зайнятості

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі триває ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ