В Луцьку в Києві відбулася урочиста церемонія вручення звітів за результатами енергоаудитів шкіл-переможців конкурсу на зменшення споживання електроенергії

В Луцьку в Києві відбулася урочиста церемонія вручення звітів за результатами енергоаудитів шкіл-переможців конкурсу на зменшення споживання електроенергії

29.04.17 15:36 0 610
26 квітня в Києві відбулася урочиста церемонія вручення звітів за результатами енергоаудитів шкіл-переможців конкурсу на зменшення споживання електроенергії, який проводив Проект USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (Проект USAID) серед 78 навчальних закладів з 16 своїх міст-партнерів (по п'ять з кожного міста). За час проведення змагання, яке тривало протягом лютого — травня 2016 року учні разом з учителями змогли заощадили понад 41 тис. кВт?год електроенергії, що в грошовому еквіваленті дорівнює 78 901 грн.

Відповідно до умов змагання, журі обирало по одному переможцю з кожного міста. Від міста Луцька ним стала Гімназія № 14 імені В. Сухомлинського. Переможці конкурсу, які показали максимальний результат економії електроенергії, отримали від Проекту USAID сертифікати на проведення під час опалювального сезону 2017 року перевірки шкільних систем теплопостачання, водопостачання та водовідведення, а також електропостачання.

На урочистій церемонії вручення звіту був присутній заступник директора департаменту економічної політики, начальник відділу з енергозбереження Костянтин Патракеєв.

Депаратмент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петро Порошенко: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ