Луцьк: благодійна акція «Без рожевих окулярів» в спортивному форматі

Луцьк: благодійна акція «Без рожевих окулярів» в спортивному форматі

29.04.17 14:31 0 564
Запрошуємо усіх лучан та гостей міста відвідати благодійну акцію «БЕЗ РОЖЕВИХ ОКУЛЯРІВ» в спортивному форматі 29 квітня 2017 року на 10.00 год. в парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Метою заходу є боротьба з канцерофобію в українському суспільстві та інформаційна кампанія щодо підтримки людей, які прагнуть спільно подолати хворобу. Нажаль, кожну годину в нашій країні від раку помирає 10 людей і кожен, хто стикається з цим страшним діагнозом, опиняться сам на сам в боротьбі з раком. Лікування надто дороге, і такі люди ще на початку боротьби відчувають гіркий присмак безнадії. Все, що залишається онкохворим – сподіватися на допомогу близьких, друзів, волонтерів та об'єднань небайдужих громадян, які живуть тільки тим, що допомагають боротися за життя людям зі смертельним діагнозом.

Кошти зібрані під час проекту, будуть використані на придбання апарату БІО-1, для Волинського обласного онкологічного диспансеру та на закупівлю препарату Герцептин для хворої лучанки Вікторії Романюк.

Управління з питань фізичної культури та спорту разом із комунальним закладом «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» підготували таку спортивну програму:

Пробіжка для дорослих та дітей по центральній алеї парку;

«Ранкова гімнастика для всіх», яку проведе фітнес-тренер Вікторія Самчук;

Показові виступи талановитих дітей та молоді;

Творча розвага – конкурс малюнку на асфальті «Спорт – це здоров'я». Переможці конкурсу отримають квитки (на сім'ю) на відвідування Луцького зоопарку.

Не будьте байдужими!!!

Прийдіть та підтримайте тих, хто потребує вашої допомоги!!!

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кількість ...

КОМЕНТАРІ