Вінничина: перший заступник прокурора області Руслан Нікітчин здійснив прийом громадян

Вінничина: перший заступник прокурора області Руслан Нікітчин здійснив прийом громадян

29.04.17 12:03 0 590
На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та відомчих нормативних актів перший заступник прокурора області Руслан Нікітчин провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в м. Ладижин, яке відноситься до територіальної юрисдикції Бершадської місцевої прокуратури.

На прийом прийшли жителі району з питань стану досудового розслідування по ряду інших кримінальних проваджень, які перебувають в провадженні як слідчих СУ ГУНП у Вінницькій област,і так і місцевого відділку поліції як то – незаконні дії службових осіб міської ради при розподілі житла та земельних ділянок, які перейшли до фонду ради від громадян, поміщених до будинку-інтернату для осіб похилого віку, надання службового житла окремим громадянам тощо.

Голову одного з садових товариств регіону цікавило питання «тяганини» у кримінальному провадженню за фактом самоправних дій відносно майна товариства.

За результатами прийому прийнято письмові заяви та стан досудового розслідування по окремих кримінальних провадженнях взято на контроль прокуратурою області.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до керівника прокуратури області в межах особистого прийому громадян буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.

Прокуратура області, ще раз наголошує, що реформування органів прокуратури не означає, що жителі інших районів, не за місцем розташування місцевої прокуратури, позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав до органів прокуратури.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Детская одежда: Как ...
Наступна новина: На Тернопільщині близько ...

КОМЕНТАРІ