Прокурор області здійснив особистий прийом осіб,які утримуються у Рівненському слідчому ізоляторі

Прокурор області здійснив особистий прийом осіб,які утримуються у Рівненському слідчому ізоляторі

29.04.17 15:08 0 636
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський відвідав 27.04.2017 Рівненський слідчий ізолятор.

Прокурором здійснено обхід території установи та її корпусів - чергової, медичної частин, навчальних класів та харчоблоку, кімнати тривалих побачень та інших приміщень установи.

Після завершення обходу прокурор області провів особистий прийом ув'язнених – осіб, які тримаються під вартою, та засуджених. Прокурор цікавився їх життям — умовами праці, дозвіллям, а також організацією харчування та медичним забезпеченням.

На питання, що задавали ув'язнені, прокурором області надані змістовні роз?яснення по суті.

Від одного ув'язненого надійшла скарга з приводу нанесення йому тілесних ушкоджень працівниками поліції ІТТ № 2 м. Вараш, звідки чоловік був доставлений у СІЗО. Невідкладно, за результатами особистого прийому цього ув'язненого, прокуратура Рівненської області розпочала кримінальне провадження за ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу). Слідчим шляхом буде перевірено законність дій працівників правоохоронних органів та за результатами проведення всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин побиття чоловіка буде прийнято процесуальне рішення у цьому кримінальному провадженні.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк виховує чемпіонів ...
Наступна новина: Перед судом постане ...

КОМЕНТАРІ