Чернігівці провели День довкілля.

Чернігівці провели День довкілля.

02.05.17 11:11 0 574
29 квітня, у Чернігові провели День довкілля з прибирання міських територій. У загальноміській толоці взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступники, працівники структурних підрозділів міської ради.

День довкілля в Чернігові став частиною місячника з благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля, який триває протягом квітня.

Участь у проведенні місячника благоустрою цієї весни беруть трудові колективи підприємств, установ та організацій, студенти, активісти громадських організацій. По всьому місту до прибирання приєднуються мешканці багатоповерхівок і приватного сектору, які наводять лад у своїх дворах та прибудинкових територіях.

Нагадуємо також, що цього дня у Чернігові проходила акція під назвою «Зробимо Україну чистою разом», яку проводить молодіжний рух «Let's Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let's Do It, World!», який об'єднав вже 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року об'єднує біля чверті мільйона українців і волонтерів, які в один день виходять на прибирання.

Чернігівський міський голова з колективом міської ради працювали в Центральному парку культури і відпочинку. Владислав Атрошенко подякував всім чернігівцям, які долучилися до прибирання нашого міста перед Великодніми святами й впродовж всього місяця.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі нагородили ...
Наступна новина: Тернопільщина долучилася до ...

КОМЕНТАРІ