Вінницька місцева прокуратура домоглась повернення майна державному навчальному закладу

Вінницька місцева прокуратура домоглась повернення майна державному навчальному закладу

04.05.17 08:07 0 621
Захист прав дітей є загальнодержавним пріоритетом для країни, а забезпечення здійснення освітнього процесу та реалізація державної освітньої політики неможлива без належної матеріально-технічної бази.

Як повідомлялось раніше, рішенням господарського суду Вінницької області задоволено позов заступника керівника Вінницької місцевої прокуратури та зобов’язано одне із приватних товариств м. Вінниці, що займається наданням лікувальних послуг, повернути Державному навчальному закладу «Вищому професійному училищу № 7 м. Вінниці» нежитлові вбудовані приміщення в гуртожитку, загальною площею 52,1 кв м, вартістю близько 160 тис гривень.

На даний час, прокуратурою забезпечено реальне виконання рішення суду та повернення приватним підприємством за актами прийому-передачі приміщення в гуртожитку, загальною площею 52,1 кв м, що є, наразі, дуже важливим та необхідним державному навчальному закладу для виділення приміщення для харчування студентів.

Наразі до прокуратури Вінницької області надійшов лист-подяка за професіоналізм та державницьку позицію у захисті інтересів державного навчального закладу від керівника ПТУ № 7.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратурою розпочато ...

КОМЕНТАРІ