6 травня дні Одеси в Чернігові

6 травня дні Одеси в Чернігові

04.05.17 14:18 0 631
6 та 7 травня в самому центрі міста святкуємо дні Одеси в Чернігові та вже вдруге проводимо мистецький проект «Старовинна музика в стародавньому місті», який стане головною подією Фестивалю класичної музики під відкритим небом.

На гостей міста чекає колорит одеської культури: весела та лайтова музика, смаколики від ресторацій міста, одеські жарти, яскраві сувеніри та справжні одесити! Неймовірне звучання найкращих зразків європейської старовинної музики епох Бароко та Ренесансу у виконанні професійних музикантів на унікальних музичних інструментах прийдеться до смаку вибагливому слухачеві. До уваги жителів міста також будуть представлені твори світової класики у репертуарі шкіл естестичного виховання та оркестру Чернігівського музичного училища ім. Л. М. Ревуцького.

6 травня Одеса їде в гості!

На Алеї Героїв зустрічаємо найкращих артистів та музикантів теплої південної столиці України: «Мы из Одессы, здрасьте!», «Мануфактура Цехмейстера», «Одеські музики». Головний хедлайнер свята – Logistics Status

7 травня Фестиваль класичної музики під відкритим небом.

Вперше в Чернігові у Борисоглібському соборі звучатиме старовинний орган! Чернігівські та львівські музиканти вражатимуть своєю майстерністю та неймовірним звучанням історії!

6 та 7 травня – не пропустіть душевні музичні вихідні в Чернігові з інтелігентним характером та присмаком одеського колориту! Такого в місті ще не було!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ