У Рівненській області у м. Дубно засуджено винуватця ДТП,в якій постраждав журналіст

У Рівненській області у м. Дубно засуджено винуватця ДТП,в якій постраждав журналіст

04.05.17 08:54 0 543
Дубенський міськрайонний суд Рівненської області підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури і, розглянувши обвинувальний акт та угоду про примирення між підозрюваним та потерпілим, визнав жителя Тернопільської області винним у вчиненні злочину, що передбачений ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Винуватцю ДТП суд призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Доведено, що 02 листопада 2016 року чоловік, керуючи автомобілем Audi-А8 по автодорозі Київ-Чоп у м.Дубно, порушив Правила дорожнього руху України, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху та, не переконавшись у безпечності проїзду пішохідного переходу, допустив наїзд на пішохода безпосередньо на пішохідному переході. Потерпілим виявився журналіст одного із київських ЗМІ.

Засуджений ще на стадії досудового розслідування добровільно і в повному обсязі відшкодував потерпілому шкоду, завдану внаслідок вчинення злочину. Даний вирок суду законної сили ще не набрав.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ