В Луцьку секретар міської ради Ігор Поліщук провів прийом громадян з особистих питань

В Луцьку секретар міської ради Ігор Поліщук провів прийом громадян з особистих питань

04.05.17 14:11 0 591
Секретар міської ради Ігор Поліщук провів черговий прийом громадян з особистих питань. До нього звернулося понад 30 лучан, були і колективні звернення.

Традиційно громадян турбували питання роботи житлово-комунальної галузі, курсування громадського транспорту та врегулювання розміщення й функціонування тимчасових споруд. Були й непоодинокі звернення з приводу вирішення земельних спорів. А мешканці будинку №19, що на пр. Перемоги звернулися з проханням встановити у дворі дитячий майданчик.

Також з наболілим питанням до секретаря міської ради звернулися підприємці з проханням продовжити термін торгівлі квітами поряд із торговельними наметами на пр. Волі, 3-7. Нагадаємо, що підприємців було попереджено про необхідність демонтажу торгових наметів та приведення дворової території у належний стан до 1 травня 2017 року.

Ігор Поліщук з розумінням вислухав підприємців і дозволив їм здійснювати підприємницьку діяльність на вказаному місці до 1 липня 2017 року. Для подальшого вирішення, це питання буде внесено на розгляд постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Також Ігор Поліщук доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан. При цьому, кожне питання буде й на особистому контролі у секретаря ради.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під егідою Федерації ...
Наступна новина: 6 травня дні Одеси в ...

КОМЕНТАРІ