В Луцьку у Будинку вчителя вшанували ветеранів війни і праці та учасників АТО

В Луцьку у Будинку вчителя вшанували ветеранів війни і праці та учасників АТО

04.05.17 12:24 0 512
У Будинку вчителя відбулися урочистості з нагоди дня па?м'яті та прими?рення, який буде відзначатися 8 травня, як символ перемоги над нацизмом. Привітати ветеранів війни і праці та учасників АТО, які працювали і працюють на педагогічній ниві прийшли заступник міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко, керівники навчальних закладів міста.

Григорій Пустовіт у своєму виступі подякував ветеранам, які у далекі сорокові роки минулого століття допомогли перемогти ворога, адже без цієї перемоги не було б незалежної України. Він висловив жаль, що ця війна не стала для українців останньою, наші хлопці гинуть від російських збройних сил на сході України, захищаючи країну, її майбутнє. Він щиро привітав ветеранів від себе особисто та виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, побажав їм миру, світлого неба, міцного здоров'я, достатку, віри і впевненості у завтрашньому дні.

Присутні вшанували загиблих у Другій світовій війні та усіх борців за Україну хвилиною мовчання. А для учасників заходу, ветеранів війни Івана Глущука, Галини Петренко, Леоніда Гришка, Іди Хорунжої, Павла Шейка, Пилипа Тиможика, Любові Дех, учасників АТО Миколи Собуцького, Віктора Батізі, Віктора Ярмолюка звучали пісенні дарунки у виконанні народного аматорського колективу «Передзвін», інших художніх колективів та виконавців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ