На Житомирщині презентували оновлений центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО

На Житомирщині презентували оновлений центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО

04.05.17 14:34 0 642
У Бердичеві в Житомирському обласному госпіталі для ветеранів війни оновили центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО.

Презентація центру відбулася 3 травня.

Головний лікар госпіталю Юрій Журбенко ознайомив гостей із роботою закладу та провів презентацію оновленого центру.

«За кошти обласного бюджету – близько 1 млн 700 тис. грн були відремонтовані центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО, приміщення ЛФК, деякі приміщення в терапевтичному та гастроентерологічному відділеннях та покращено матеріальну базу», – зазначив головний лікар госпіталю Юрій Журбенко.

Також він додав, що практично всі палати оснащені телевізорами та холодильним обладнанням. Також функціонує перукарня для пацієнтів з індивідуальною можливістю обслуговування хворих у палатах.

На базі госпіталю відкрито Церкву святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Довідково. Комунальна установа «Обласний госпіталь ветеранів війни» – це сучасний лікувально-діагностичний заклад на 240 ліжок, до структури якого входять: хірургічне відділення – 40 ліжок, терапевтичне – 30 ліжок, кардіологічне – 70 ліжок, гастроентерологічне – 40 ліжок, центр неврологічної та психологічної реабілітації учасників АТО – 60 ліжок, палата інтенсивної терапії, приймальне відділення та допоміжні лікувально-діагностичні кабінети: рентгенологічний, ультразвукової діагностики, функціональної діагностики, ендоскопічний, лікувальної фізкультури, стоматологічний, офтальмологічний, урологічний, психотерапевтичний, практичного психолога, зубного протезування, фітотерапії, підводного вертикального витягнення хребта, фізіотерапевтичне відділення, клінічна та біохімічна лабораторії.

Щороку в умовах обласного госпіталю стаціонарно оздоровлюється значна кількість ветеранів війни: в 2015 році 4754 особи, у 2016 році – 4881.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6 травня дні Одеси в ...
Наступна новина: В Луцьку “Класичний танець ...

КОМЕНТАРІ