В Луцьку секретар міської ради,виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зустрівся з ветеранами

В Луцьку секретар міської ради,виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зустрівся з ветеранами

06.05.17 13:12 0 622
Напередодні відзначення Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні традиційно представники міської влади зустрілися з ветеранами війни. В одній залі зібралися ветерани радянської армії та Української повстанської армії. Ця зустріч стала символом об'єднання людей з різними поглядами, яке необхідне нині для нашого народу.

Зустрівся з ветеранами у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Луцька секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зауважив, що такі зустрічі уже стали традиційними. Міська влада завжди підтримує ветеранів і робитиме це й надалі. “У ці дні ми згадуємо мільйони вбитих і закатованих українців у часи Другої світової війни. Ми згадуємо Героїв, які поклали своє життя, аби молоде покоління могло нині жити. Дякую за ваш вклад у перемогу, за ваш внесок у розбудову нашого міста у повоєнні роки. Приємно що нині є порозуміння між вами”, - додав він. Ігор Поліщук побажав присутнім довголіття, гарного настрою та добробуту у родинах.

Святкову програму для ветеранів підготували артисти гурту “Барви” з села Сирники Луцького району.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Культурно-мистецькі ...
Наступна новина: Завдяки прокуратурі Волині ...

КОМЕНТАРІ