ФК

ФК "Полісся" приймтиме в Житомирі ФК "Квадро" з Харківщини в рамках 16 туру чемпіонату аматорів

06.05.17 08:51 0 607
ФК "Полісся" зіграє черговий домашній поєдинок із ФК "Квадро" в аматорському чемпіонаті України в рамках 16 туру.

Матч проходитиме у суботу, 6 травня, на стадіоні "Колос" Агротехнічного коледжу (вул. Покровська, 96). Початок матчу - о 15.00.

Перед звітним туром суперники житомирян посідають 5 сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 21 очко і одну гру в запасі. Команда всього на три очки відстає від "Єдності", яка знаходиться на четвертій позиції. "Квадро" не дуже впевнено розпочав ІІ коло, втративши два очки в матчі з корюківським "Авангардом". Вдома первомайці розійшлися безгольовою нічиєю із аутсайдером турніру. Але вже наступному матчі "Квадро" впевнено обіграв сімферопольську "Таврію" з рахунком 3:0, а в попередньому турі відібрав два очки вже у одного з лідерів групи 2, харківського "СолліПлюс". Причому на полі останнього. Відтак в Житомир "Квадро" приїде у гарному настрої, налаштованим лише на перемогу.

Втім у житомирян мотивація буде не меншою. В матчі І кола в Первомайську тоді ще МФК "Житомир" поступився "Квадро" 0:2. Тепер у "Полісся" є гарна нагода взяти реванш. Та й три очки нашій команді зараз вкрай необхідні. В матчі з харківським "Металістом1925" житомиряни вже довели, що можуть грати на рівних навіть з лідерами. Тому в звітному поєдинку зроблять все можливе, щоб нарешті порадувати своїх уболівальників перемогою.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура через суд ...

КОМЕНТАРІ