У Рівненській області жителя м. Здолбунів,який підозрюється у вбивстві,взято під варту без права внесення застави

У Рівненській області жителя м. Здолбунів,який підозрюється у вбивстві,взято під варту без права внесення застави

06.05.17 11:29 0 674
Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 27 квітня 2017 року 37-річний житель м.Здолбунів, перебуваючи у квартирі по місцю проживання, під час суперечки із співмешканкою умисно завдав останній один удар ножем в область грудної клітки. Від отриманої травми жінка померла на місці події.

Як згодом встановив судмедексперт, смерть 31-річної жінки настала внаслідок проникаючого ножового колото-різаного поранення передньої поверхні грудей з ушкодженням серця.

28.04.2017 працівниками Здолбунівської поліції відшукано та затримано співмешканця померлої та за погодженням з прокурором Здолбунівської місцевої прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Суд 01.03.2017 розглянув клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. За принципової позиції місцевої прокуратури останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Наразі призначено ряд експертиз та проводяться усі необхідні слідчі дії з метою підтвердження вини підозрюваного та притягнення його до кримінальної відповідальності.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ