В Луцьку поліція просить дотримуватися термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території

В Луцьку поліція просить дотримуватися термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території

06.05.17 14:04 0 536
Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради з 1 по 5 травня було перевірено 40 аварійних ордерів, що вже закриті, з метою перевірки відновлення благоустрою після проведення аварійних робіт та пошкодження твердого покриття. За даними 39 ділянками благоустрій відновлено по об'єкту ПАТ «Волиньоленерго» вул. Кравчука (відповідальна особа з благоустрою МП «Шлях») складено 1 протокол за ст.152 КУпАП щодо невідновленого благоустрою після проведення аварійних робіт.

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благоустрою міста Луцька» видані ордери залишаються на контролі в департаменті муніципальної поліції стосовно дотримання термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території.

В разі виявлення порушення та недотримання встановлених норм щодо відновлення благоустрою вказаних територій балансоутримувачів мереж, суб'єктів господарювання та громадян буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Медицинская техника: ...

КОМЕНТАРІ