Культурно-мистецькі заходи,які відбудуться в Чернігові у вихідні:

Культурно-мистецькі заходи,які відбудуться в Чернігові у вихідні:

06.05.17 12:59 0 598
На Алеї Героїв 6 та 7 травня відбудуться дні Одеси в Чернігові та Фестиваль класичної музики під відкритим небом.

6 травня о 16 годині - Одеса їде в гості!

На чернігівців та гостей міста чекає колорит одеської культури: весела та лайтова музика, смаколики від ресторацій міста, одеські жарти, яскраві сувеніри та справжні одесити! До уваги журналістів:*/blockquote

Цього ж дня о 14 годині в готелі Україна (проспект Миру, 33) в рамках проведення днів Одеси в Чернігові відбудеться зустріч з головним адміністратором Одеського муніципального театру духової музики ім. А. Салика Іриною Тимах. Вона презентує проект департаменту культури та туризму Одеської міської ради "Одеса їде в гості", який реалізовується ще з 2012 року й відвідав міста України та Європи. В рамках цієї зустрічі відбудеться обмін досвідом щодо реалізації таких проектів, а також стосовно вирішення існуючих проблем у сфері розвитку туристичної галузі.

7 травня - Фестиваль класичної музики під відкритим небом

Вперше в Чернігові у Борисоглібському соборі звучатиме старовинний орган. Чернігівські та львівські музиканти вражатимуть своєю майстерністю та неймовірним звучанням історії. Ця подія відбуватиметься 7 травня у рамках Фестивалю класичної музики під відкритим небом. Крім того, до уваги жителів міста буде представлено концертні програми та виставку художніх робіт.

Усі концерти фестивалю вестиме мистецтвознавець, який розповідатиме про старовинні інструменти та історію знаходження старовинних музичних творів, що звучатимуть.

Час проведення: 10.00 - 19.00.

Місце проведення: Алея Героїв, Борисоглібський собор.

У програмі Фестивалю:

10.00 – Відкриття фестивалю. Виступ духового оркестру Чернігівського музичного училища ім. Л. М. Ревуцького (Алея Героїв).

11.00-17.00 – Концертна програма шкіл естетичного виховання (Алея Героїв).

Головна подія Фестивалю:

15.00-19.00 - Мистецький проект “Старовинна музика в стародавньому місті”:

15.00 – Урочисте відкриття проекту та концертна програма (Борисоглібський собор).

17.00 – Гала-концерт (Алея Героїв).

Вперше в Чернігові у Борисоглібському соборі звучатиме старовинний орган.

У програмі мистецького проекту візьмуть участь: Ансамбль середньовічної музики “Gardarica” (Львівський музичний цех) (м. Львів), Божена Корчинська та Наталія Павлів (м. Львів), KlarnetKvartet “Bagatelle” та Іван Євтушенко (м. Чернігів), Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського (м. Чернігів). Також Чернігівська музична школа № 1 імені С. В. Вільконського, Чернігівська музична школа № 2 ім. Є. В. Богословського, Чернігівська міська школа мистецтв, Чернігівська дитяча художня школа, а також Чернігівське музичне училище ім. Л. М. Ревуцького.

Завантажити цей буклет у гарній якості - стор. 1

Завантажити цей буклет у гарній якості - стор. 2

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Вінницької ...
Наступна новина: В Луцьку секретар міської ...

КОМЕНТАРІ