Поліція Буковини спільно з Чернівецькою міською радою провела промоакцію «Я і моє дозвілля» (+фото)

Поліція Буковини спільно з Чернівецькою міською радою провела промоакцію «Я і моє дозвілля» (+фото)

08.05.17 11:32 0 1062
Поліцейські спільно з міськрадою започаткували проект залучення дітей до змістовного проведення вільного часу. Спортивні секції, науково-технічні та творчі гуртки Чернівців презентували свою діяльність під час промоакції «Я і моє дозвілля».

П’ятого травня у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» вихованці позашкільних закладів демонстрували ровесникам, як можна цікаво і з користю проводити вільний час. Така акція проводиться вперше. Проект залучення дітей до корисного дозвілля ініційований поліцією Буковини за підтримки Чернівецької міської ради.



Насамперед проект спрямований на дітей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, дітей учасників АТО та неповнолітніх, котрі перебувають на профілактичних обліках в органах поліції.



Поліцейські ювенальної превенції переконані: грамотна організація дитячого дозвілля допоможе попередити злочинність серед школярів. За словами начальника сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області Миколи Басараба, залучення зазначених категорій неповнолітніх до занять у секціях і гуртках контролюватимуть через соціальні служби.



Під час промоакції йшлося і про безпеку школярів на автошляхах. Про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху присутнім нагадали переможці Всеукраїнських змагань юних інспекторів руху – команда «Стоп-кадр» Берегометської гімназії. Інспектор відділу профілактики дорожньо-траспортного травматизму Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області Наталія Кирилюк наголосила: «Насамперед батьки повинні власним прикладом показувати дітям важливість дотримання правил поводження на проїжджій частині».



Організатори проекту сподіваються, що такий підхід дасть хороший результат і вже незабаром більшість чернівецьких школярів будуть проводити свій вільний час змістовно та з користю.

За інформацією Відділу комунікації поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ